DJ KillaBeatMaker  - photo Chris Dlr

Camilo InMotion

DJ KillaBeatMaker (CO)

Pe 5.11. klo 21.30-2.30 Siltanen, Hämeentie 13 B, Helsinki
21.30 Magic Sam, 23.00 NaharY, 00.00 - 02.30 KillaBeatMaker
Ilmainen

Kolumbiasta Helsinkiin saapuva DJ-tuottaja ja laulaja-lauluntekijä KillaBeatMaker tanssittaa klubikansaa Etnosoi!-festivaalin avajaisklubilla Siltasessa. Medellínistä kotoisin oleva KillaBeatMaker eli Hilder Brando Osorno yhdistää DJ-setissään latinalaisamerikkalaisia rytmejä ja kolumbialaista perinnemusiikkia klubimusiikkiin. Hän on energinen ja karismaattinen esiintyjä, joka myös beatboxaa, räppää ja laulaa DJ-keikoillaan. Omien kappaleidensa lisäksi hän soittaa remixejä ja musiikkia myös muilta tuottajilta.

Artistin viimeisin EP-julkaisu, alkuvuodesta 2021 ilmestynyt Matiela Suto on näkynyt ja kuulunut Spotify-soittolistausten lisäksi muun muassa BBC Radio 1:n taajuksilla sekä Pan African Music ja Okay Africa -medioissa, ja sitä ovat soittaneet esimerkiksi DJ Branko (Enchufada, Buraka Som Sistema) ja Kampire (Nyege Nyege -DJ kollektiivi).

KillaBeatMaker puhuu musiikkinsa kautta erityisesti Kolumbian luonnon ylellisestä moninaisuudesta, ja siitä kuinka se on vaarassa tuhoutua ja tarvitsee suojelua. Hänen taiteessa ja kaikessa tekemisessä on vahvasti läsnä kunnioitus hänen omia juuriaan, kotimaansa ihmisiä ja kulttuurien kirjoa kohtaan.

Samassa tapahtumassa esiintyy myös suomalainen Angolasta lähtöisin oleva räppäri NaharY, joka yhdistää musiikissaan muun muassa afrobeattia ja bossanovaa suomiräppiin. Iltaa lämmittelee DJ Magic Sam. Ilta on tuotettu yhteistyössä Funky Amigos ry:n sekä Siltasen kanssa.

HUOM! Suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin paikalle, jotta halukkaat mahtuvat sisään varmasti.

Perjantain aikataulu!

21.30 Magic Sam (DJ set)
23.00 NaharY (live set)
00.00 - 02.30 KillaBeatMaker (DJ set)