Iara Dias  - photo Veeti Partanen

Veeti Partanen

Iara Dias (BR)

to 11.11. klo 19, klo 20 Vilma Jää (30 min väliaika konserttien välissä) Vuotalo, Mosaiikkitori 2 (Vuosaarentie 7), Helsinki 
20/15 €
Osta liput

Torstai-ilta käynnistyy akustisen brasilialaisen musiikin parissa. Upeaääninen Iara Dias tulkitsee trioineen bossa nova -, samba - ja forró -kappaleita tunnetuilta brasilialaisartisteilta kuten Milton Nascimentolta, Gilberto Gililtä, Caetano Velosolta, Rosa Passosilta ja Maria Bethânialta.

Suomeen seitsemän vuotta sitten muuttanut Dias on laulanut ja soittanut kitaraa lapsesta asti. Kotimaassaan Brasiliassa hän soitti samba-yhtyeessä, ja Suomessa hänet tunnetaan muun muassa Voice of Finland -laulukilpailusta, jossa hän menestyi Anna Puun valmennuksessa. Oman musiikkinsa ohella hän on erikoistunut musiikkialan liiketoimintamalleihin ja työskentelee kahdessa musiikin kasvuyrityksessä, joista toinen, Music Patron, on hänen perustamansa.

Diasin kanssa lavalla esiintyvät suomalais-brasilialainen kitaristi ja pianisti João Hämäläinen sekä multi-instrumentalisti Cássio Ribeiro.

Iara Dias - laulu, perkussiot, akustinen kitara
João Hämäläinen - nylon-kitara, piano
Cássio Ribeiro - haitari, piano, bandolin (latinalaisamerikkalainen mandoliini)

Samassa tilaisuudessa Iara Diasin jälkeen esiintyy Vilma Jää. Lipun hinta kattaa molemmat konsertit. Konsertit järjestetään yhteistyössä Vuotalon kanssa, ja ne ovat osa Vuotalo 20 vuotta! –juhlaohjelmaa.

Aikataulu

19.00 Iara Dias (BR)
19.30 väliaika
20.00 Vilma Jää: Kosto

Turvallisesti Vuotalossa