Kaminá (CO,DK)

Michael Kjær

Kaminá  (CO, DK)

Ma 12.8.2019, klo 16.00  Espan lava
Vapaa pääsy

Etnosoi!n lämmittely aloitetaan tänä vuonna jo elokuussa, Etno-Espa-tapahtumaan Maailman musiikin keskuksen tuottaman Kaminá-yhtyeen konsertin myötä. 

Kaminá on kahden monipuolisen muusikon duo, jonka musiikissa minimalismi, improvisaatio ja intiimi lähestymistapa yhteissoittoon kohtaa elämän monenlaiset tarinat ja äänimaisemat. Kaminá kutsuu kuulijansa musiikilliselle matkalle tunteiden vuoristoon, missä linnut lentävät vapaana. Duon jäsenet, Kamilla Haugaard (DK) ja Natalia Castrillón (CO), löysivät toisensa musiikillisesti Helsingissä. Perustamisestaan lähtien duo on esiintynyt aktiivisesti mm. Alice (2018), Spot -festival (2017), Jazz Aarhus festival (2017-2018), Global Fest Sibelius Akatemia (2017), Tenho Restobar (2017), Kampin hiljaisuuden kappeli (2017). 

Natalia Castrillón​ (CO) harppu/ taustalaulu
Kamilla Haugaard​ (DK) laulu/koskettimet

Natalia on klassinen harpisti Kolumbiasta, jonka kiinnostus maailman muita musiikkeja, rytmejä ja improvisointia kohtaan toi hänet Helsinkiin opiskelemaan Sibelius Akatemian Global Music maisteriohjelmaan. Hänen ‘Global Harp’ on matkustanut eri puolilla maailmaa tehden yhteistyötä eritaustaisten muusikoiden ja muiden taiteilijoiden kanssa.  

Kamilla on laulaja, lauluntekijä ja pianisti Tanskasta. Hänen vahva ja samalla hyvin herkkä tyylinsä tulkita tarinat sekä äänellään että pianolla antaa kuulijalle mahdollisuuden löytää tarinat itsestään. Hänen tyylissä sekoittuvat maailman musiikin elementit, jazz, pop ja vapaa improvisointi.