Lasten virtuaali-Etnosoi!

 

Lasten virtuaali-Etnosoi!

la 14.11.2020 klo 10-17 Virtuaalinen tapahtuma Uulu:n Facebook-sivulla
vapaa pääsy

Kulttuurikeskus Uulussa perinteisesti järjestetty Tampereen Lasten Etnosoi! toteutetaan tänä vuonna virtuaalisesti virtuaalimuskarin, soitinnäyttelyn ja kahden videokonsertin muodossa. Ohjelmanumerot ovat katsottavissa Uulun Facebook-sivulle jaettavien linkkien kautta: facebook.com/uulu.fi 
 
MUSKARI KLO 10-10.30 ja 10.30-11 
Kaikille muskarinnälkäisille aimo annos laulua, soittoa ja leikkiä! Uululaisten kaksi videomuskaria lähetetään klo 10 ja klo 10.30 -katso toinen tai vaikka molemmat! Varaudu muskareihin omilla rummuilla ja helistimillä sekä iloisella mielellä!
 
SOITINNÄYTTELY KLO 11.30
Uulu julkaisee viisi soitinesittelyvideota, jotka ovat katsottavissa klo 20 saakka. Sambasoittimia, cahonia, sitaria, Tyynenmeren saarten puhaltimia ja irimbaa esittelevät noin 5 minuutin pätkät voi jokainen katsoa omaan tahtiinsa päivän aikana. 
 
KONSERTTI: AAVA, VEDEN KIERTOKULKU KLO 14-15
Uulun biodiversiteettikonserttisarjaan kuuluva Aava, veden kiertokulku vie hydrologisen kierron pariin. Oppaina toimii Uulun näytelmällisten konserttien peruskaksikko, keihäänheittäjä Teppo Läpy ja etnomusikologi Jutta Juurisävel, joilta tunnetusti voi odottaa melkein mitä tahansa - Ilmakeihäs sekä rumpu, helistin tai kilikello kainaloon ja soittamaan! 
 
KONSERTTI: SOTKAN MUNASTA MAAILMA KLO 16-17 
Monitaiteinen Sotkan munasta maailma-konsertti, joka toteutetaan musiikin ja livepiirtämisen yhdistelmänä. Ota omat paperit ja kynät esille ja laula sekä piirrä mukana konsertin kuluessa! Samalla näet millaisia kuvia taitelija Petri Seppä loihtii kappaleista. Linkki on auki klo 16-17!
 
Tapahtuman on tuottanut Kulttuuriosuuskunta Uulu.