25.8.2020

Musiikkinautintoja myöhäsyksyllä

Maailman musiikin keskuksen Etnosoi!-festivaali on tuonut uusia tuttavuuksia, informaatiota, iloa ja elämyksiä maailman musiikkien ystäville jo vuodesta 1988. Teemme kaikkemme, ettei tämäkään syksy tekisi poikkeusta. Koronatilanne otetaan luonnollisesti hyvin vakavasti ja yhdessä vastuullisten konserttitalojen kanssa teemme kaikkemme, jotta konserttitilanne on turvallinen niin esiintyjille ja muille työntekijöille kuin yleisölle.

Näissä poikkeuksellisissa oloissa yleisön turvallisuudesta huolehditaan muun muassa niin, että lippuja konserttisaleihin on myynnissä vain 50% normaalista. Tästä johtuen kannattaa liput ostaa nopeasti. Lähtökohtamme on, että kunakin suunniteltuna konserttipäivänä Etnosoi!-ohjelmaa on tarjolla, vaikka olisimme pakotettuja tekemään muutoksia suunniteltuun ohjelmistoon. Jos ulkomaisten esiintyjien kohdalla joudutaan tekemään viime hetken peruutus, koetamme ensisijaisesti siirtää konsertin ensi vuoteen, jolloin liput käyvät kyseiseen konserttiin sellaisenaan. Tarjoamme myös muita vaihtoehtoja, ja jopa lipunhinnan hyvityksen.

Toimitaan vastuullisesti ja tehdään yhdessä kaikkemme, että pääsemme täyttämään katsomot ja nauttimaan Etnosoi!n konserteista livenä.

Toivotan Etnosoi!n ystäville kaunista syyskesää ja lempeää syksyä!

Jaana-Maria Jukkara
Etnosoi!
Maailman musiikin keskus