NaharY  - photo Niklas Ahorinta

Niklas Ahorinta

NaharY

Pe 5.11. klo 21.30-2.30 Siltanen, Hämeentie 13 B, Helsinki
21.30 Magic Sam, 23.00 NaharY, 00.00 - 02.30 KillaBeatMaker
Ilmainen

NaharY on suomalainen Angolasta lähtöisin oleva räppäri, joka yhdistää omintakeisesti afrobeatteja suomiräppiin. Hän julkaisi El Patron -EP:nsä 2019 ja on tehnyt yhteistyötä artistien kuten Seksikäs-Suklaa, Puppa J, Opa ja Toinen Kadunpoika kanssa.

NaharYlle tunnusomaista ovat hänen energinen ja aurinkoinen musiikkityylinsä sekä ajatuksia herättävä lyriikka. Hänen viimeisimmällä single-julkaisullaan “Takas mestoil” (feat Diison) NaharY räppää elämästä kahden kulttuurin välillä ja oman identiteetin löytämisestä. Hän haluaa musiikillaan inspiroida nuoria, toimia edelläkävijänä ja tuoda Suomen musiikkiskeneen jotain uutta ja erilaista.

Etnosoi!-festivaalin avajaisklubilla kuullaan uutta musiikkia, jota artisti on työstänyt pandemian aikana. Artistin mukaan luvassa on afrobeatin lisäksi muun muassa bossanova-vaikutteita sekä uunituoreen singlen “P.A” ensiesitys!

Samassa tapahtumassa yleisöä tanssittaa myös kolumbialainen DJ Killabeatmaker, joka yhdistää DJ-setissään latinalaisamerikkalaisia rytmejä ja kolumbialaista perinnemusiikkia klubimusiikkiin.

Iltaa lämmittelee DJ Magic Sam. Tapahtuma on tuotettu yhteistyössä Funky Amigos ry:n sekä Siltasen kanssa.
 

HUOM! Suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin paikalle, jotta halukkaat mahtuvat sisään varmasti.


Perjantain aikataulu!

21.30 Magic Sam (DJ set)
23.00 NaharY (live set)
00.00 - 02.30 KillaBeatMaker (DJ set)