Tutustuthan turvaohjeisiin ennen kuin osallistut Etnosoi!-tilaisuuksiin. Kiitos huomaavaisuudesta! 

 

 • Ethän tule tapahtumiin sairaana
  Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita, jääthän kotiin. 
   
 • Pese kädet
  Koronavirustartunta vältetään parhaiten huolehtimalla käsihygieniasta, joten pidäthän hyvää huolta käsien puhtaudesta. 
   
 • Muista turvaväli
  Virus tarttuu herkästi lähikontaktissa. Jos tapahtumissa kertyy jonoa, odotathan hetken ja huomioit riittävän etäisyyden muihin. Istuthan riittävän etäisyyden päässä muista.
   
 • Yski ja aivasta oikein
  Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla yskiessäsi tai aivastaessasi. Heitä käytetty nenäliina saman tien roskiin. Mikäli sinulla ei ole nenäliinaa, käytä hihasi yläosaa.
   
 • Etnosoi! suosittelee maskin käyttöä konserteissa

 

Etnosoi!-festivaalin konsertit toteutetaan yhteistyössä vastuullisten konserttitalojen kanssa. Myös jokaisen konserttitalon sivuilta löytyy kunkin talon omat turvallisuusohjeet. THL:n, opetus- ja kulttuuriministeriön sekä aluehallintovirastojen linjauksia noudatetaan huolellisesti, jotta konserttikokemus on turvallinen niin esiintyjille, muille työntekijöille kuin myös yleisölle. Jotta voit osallistua Etnosoi!-tilaisuuksiin mahdollisimman turvallisesti konserttisalien yleisö- ja myytävien lippujen määriä on rajoitettu ja tilaisuuksissa huolehditaan turvaväleistä. Käsidesiä on saatavilla ja konserttitalot huolehtivat tilojen siivouksesta sekä pintojen puhdistuksesta. Lipunmyynti tapahtuu pääosin verkon kautta www.lippu.fi