Jimmy Träskelin

Lasten Etnosoi!

su 8.11.2020 klo 14-17 Malmitalo, Helsinki
Vapaa pääsy ennakkoilmoittautumisella

Isänpäivän perinteeksi muodostunut Lasten Etnosoi! juhlistaa tänä syksynä Käpylän musiikkiopiston kansanmusiikki- eli kamulinjan 10-vuotissyntymäpäivää. Kahdessa juhlakonsertissa kamulinjan oppilaat esittävät uutta ja vanhaa kansanmusiikkia meiltä ja muualta. Kamulinja syntyi, kun Kansanmusiikkiopisto ja Käpylän musiikkiopisto yhdistyivät vuonna 2010 tavoitteena mahdollistaa kansanmusiikin harrastelijatason opetustarjonta pääkaupunkilaisille.

Lisäksi Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Global Music –koulutusohjelman opiskelijat tutustuttavat kävijät maailman eri kolkkiin soitto- ja tanssityöpajoissaan.

Lasten Etnosoi!n tuottavat Maailman musiikin keskus ja Malmitalo.

HUOM! Tänä vuonna poikkeuksellisesti kaikkiin Lasten Etnosoi!-konsertteihin ilmoittautuminen ennakkoon!

Turvallisesti Malmitalossa

OHJELMA

Käpylän musiikkiopiston kamulinjan juhlakonsertti, Iso sali
Klo: 14.00 – 14.40
Klo: 16.00 – 16.40 

10-vuotissyntymäpäiväänsä juhlivan Käpylän musiikkiopiston kansanmusiikki- eli kamulinjan oppilaat esittävät juhlakonserteissa uutta ja vanhaa kansanmusiikkia meiltä ja muualta. 

Lasten konsertti: Staerna -duo (JO/PS/SE), Pieni sali

 

Klo: 14.30 - 15.10
Klo: 15.50 – 16.30

Staerna on palestiinan-jordanialaisen laulaja ja oud-soittaja Nemat Battahin sekä ruotsalaisen kansanmuusikko ja -tanssija Isa Holmgrenin muodostama duo. Heidän musiikissaan Levantin ja Egyptin alueen arabikansanlaulut kohtaavat Ruotsin ja Norjan perinnemusiikin. 

Nimi Staerna nimi tarkoittaa tiira-lintuja, joiden vuosittaiset muuttomatkat ovat maailman pisimmät. Aivan kuten tiirat liikkuvat maapallolla, Staerna-yhtye matkustaa eri musiikkikohteissa ja perinteissä tuodakseen sekä musiikin että ihmiset yhteen. 

Nemat Battah - laulu, oud
Isa Holmgren - laulu, tanssi